SoMe

Content

facebook instagram linkedin snapchat vimeo

 

Latest Releases

pro

Social Media Content

Videoclip of live registratie

Professionele¬†social media promo’s
YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram elke seconde telt. Gebruikers blijven ongeveer 1,7 sec hangen en gaan weer doorscrollen. De eerste paar seconden zijn heel belangrijk om de aandacht vast te houden en de doelgroep naar je SoMe kanaal te leiden. Alleen lukt je dat niet. Met professioneel videowerk zul je sneller resultaat boeken.

Hoe we dat doen? We helpen met het beeld en de verhaallijn
We helpen je met het concept, script en productie. Samen overleggen wat het doel en beeldtaal wordt, daarop maken we een storyboard die de basis voor video of clip wordt en kunnen we aan de slag!

5, 10 tot 15 seconden promo’s
Ja, dat is kort, maar we kunnen in die tijd de sprint naar jouw social media kanaal versnellen.

We schieten niet 1 maar een aantal creative clips
Je kunt dan verchillende clips aanbieden of een A/B test doen. Twee video’s inzetten en kijken welke jouw doelgroep het meest waardeerd en deze vaker gebruiken. Heel leerzaam en erg leuk om te doen!

Sterker beeldverhaal
Vaak wordt er zonder geluid gekeken, dat is het moment waar het beeld beslissend wordt. (Creatieve) titels en ondertiteling kunnen we ook aan de video meegeven. Zetten gebruikers het geluid aan, en heb je geen eigen, dan hebben we een hele goede filmscores (muziek).

Fleuriggg wil graag met je een contentclip voor impact maken! Wij hebben de ervaring om succesvolle content te produceren.

videostijlen

DOCUMENTAIRE

MUZIEKFILM

INTERVIEW

HIRE FLEURIGGG

Contact for Bookings

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this