pro

studio

film & photo

 

Latest Releases

pro

Studio Fleuriggg

Professionele opnamelocatie

Film- of fotoproductie
In de Fleuriggg studio kunnen we het optimale uit een draaidag of fotoshoot halen. Alles, (o.a. licht, geluid en props) is aanwezig en we hoeven geen rekening met de weersomstandigheden te houden waardoor we altijd op draaidag aan de slag kunnen.

Video editor
Fleuriggg heeft een eigen video editor. Dat is belangrijk want hoe mooi de opname en het verhaal ook zijn zonder het juiste montageritme verliest een video zijn kracht. Samen met de regie wordt een pakkend en overtuigende videomontage gemaakt.

Fleuriggg Techniek
Onze video- geluids en fotoapperatuur is van hoge kwaliteit. Heel belangrijk voor een productie om een professioneel eindresultaat te behalen.

Verschillende mediakanalen
Technisch kunnen we al het beeldmateriaal aanleveren in het optimale videoformaat, of het nu voor je website, YouTube, Facebook, Instagram of bedrijfspresentatie op  LinkedIn is.

Vertrouw op Fleuriggg!
Of je nu een klein of een groot verhaal hebt, Fleuriggg wil graag met je aan de slag om een mooie en effectieve video te maken!

Productieproces

Prettige producties

Geen tussenpersonen
Je werkt direct met de makers van je video of fotoproductie. Dat haalt de ruis weg en zorgt voor een snelle schakeling op de set.
We zijn enthousiast, ook gezellig en ons werk is, (ja echt) onze passie en denken graag, en soms ook ongevraagd 🙂 met je mee.

Fleuriggg productie
Wil je zelf ook onderdelen aanleveren? Beeld en- of tekst? Dat kan, we vinden het leuk als je je energie meebrengt.

We kunnen ook alles voor je uit handen nemen en werken systematisch in de stappen: Briefing, waarbij we tegelijk brainstormen over het doel en stijl van de productie, Script: we schrijven een verhaal en maken een storyboard wat we weer aan je voorleggen. Opnames: we starten de draaidagen, Montage: met de verzamelde footage gaan we aan de slag, Oplevering: we laten je het eindresultaat zien en beoordelen het samen.

%

Briefing & Brainstorm

%

Script

%

Opname

%

Montage

%

Oplevering & Beoordeling

videostijlen

DOCUMENTAIRE

MUZIEKFILM

INTERVIEW

HIRE FLEURIGGG

Contact for Bookings

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this