pro

Video laten maken

laat je verhaal zien

 

Latest Releases

pro

Video laten maken

Video is overal

Bedrijfs- of productpromotie en meer
Een video is een leuk en overtuigend middel om een doelgroep te benaderen. Een video kun je gebruiken op je website of voor een online campagne, als uitlegfilm, presentatie tijdens een beurs of evenement, productlancering of social media post.

Een video-testimonail laat een medewerker of klant het verhaal over je organisatie vertellen, het is een geloofwaardige manier van communicatie over je product of bedrijf. Fleuriggg let daarbij op de authenticiteit.

Fleuriggg levert maatwerk
De video’s  wordt professioneel gemaakt en afgeleverd. Video’s hebben een belangrijke functie in het communicatie proces. Ze brengen kort en krachtig jeverhaal op elk mediaplatform. Een goed verhaal wekt vertrouwen en overtuigd en helpt je met het uitbouwen van je product, boodschap of missie naar een groter publiek. Professioneel gemaakte video’s worden eerder gedeeld op social media.

Verschillende mediakanalen
Technisch kunnen we de films aanleveren in het optimale videoformaat voor o.a.  je organistaie beeld/videobank, desktop of laptop computer, YouTube, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Vertrouw op Fleuriggg!
Of je nu een klein of een groot plan hebt, Fleuriggg wil graag met je aan de slag om een mooie en effectieve video te maken!

HIRE FLEURIGGG

Contact for Bookings

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this